mam 18 miesięczną córeczkę i zauważyłam, że to najwyższy czas na zapisanie jej do szkoły. Większość Jerseyskich dzieci jest już w tym wieku zapisane i martwie sie, że to trochę późno!
Mam pytanie do rodziców, którzy mają pociechy już chodzące (zapisane) do szkół => czy nie znają strony z rankingiem lub czy nie mogliby napisać którą szkołę polecają/odradzają...
[Ja będę się chyba wybierała na dniach do Rouge Bouillon School w St Helier=>moja znajoma zapisała już tam synka] .....proszę o posty. Wiele mam chciało by znać Wasze zdanie na ten temat .....
Z góry dziękuje )))))
O Rouge Bouillon School, słyszałam wiele niepochlebnych słów. Nie mogę nic powiedzieć z własnych obserwacji jedynie ze słów znajomych. Klasy są bardzo liczne w przewadze portugalskie, polskie dzieci nie mają tam podobno lekko. Jeśli uda Ci się dziecko zapisać do przedszkola w wybranej szkole to dziecko automatycznie idzie w następnym roku do tej szkoły. Masz wtedy pierwszeństwo.Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez sasi Pon Wrz 29, 2008 5:03 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum