Wysłany: Wto Gru 15, 2009 11:43 pm Proszę o pomoc - informacje
Witam wszystkich.
Proszę o pomoc. Na początku listopada wybrałem się na Jersey z dwoma kolegami w celu poszukiwania pracy. W skutek jakiejś pomyłki zostaliśmy zaraz po zejściu z promu zaaresztowani. Po kilku godzinach dwóch z nas trzech wypuszczono i wróciliśmy do Polski. Jeden z kolegów został w areszciee i do dnia dzisiejszego nie wiem co się z nim dzieje. Nie mam pojecia czy został wypuszczony później czy nie. Nie daje oznak życia, nie odbiera telefonu. Nie wiem czy wrócił do kraju czy jest nadal na Jersey. Bardzo proszę o pomoc osoby które mogły by przejsć do Urzędu Imigracyjnego lub na Policję i dowiedzieć się co dzieje się z moim kolegą.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 110 Skąd: Mielec
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 5:51 pm
Hej. O niczym takim nie slyszalem... A skoro Was wypuszczono a jego zatrzymano na dluzej to musialbyc ku temu jakis logiczny powod ??!!
Mysle, ze jezeli nawet ja bym zadzwonil na policje lub do emigracyjnego to by mi nie udzieli zadnej informacjii !!!
Sorki stary ale watpie czy ktos bedzie w stanie Tobie pomoc (no chyba, ze osoby w to zamieszane
Pozdro.
_________________ .... Bog mi dal dwa kola bo wszystkie skrzydla byly juz zajete
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum