Wysłany: Sob Mar 22, 2008 3:38 pm Polska- Guernsey
Witam.
Mam prośbę o poradę - jak najszybciej dostać się do Guernsey - rodzaj połączenia - dowolny (oczywiscie byleby nie bylo bardzo drogo)- z przegladanych tutaj postow wyglada ze chyba najlepiej poleciec a potem sie przeiasc do pociagu (francja) lub na prom.
Co polecacie?
Planuje sie dostac na Guernsey w okolicy marca/kwietnia - może ktoś jedzie tam ?
ile kosztuje bilet na prom z St.Malo do Guernsey - dla normalnej osoby bez samochodu.
wedlug mnie nalepsze polaczenie to gatwick-londyn ,londyn -polska oczywiscie samolotem nalepie kupic bilet duzo wczesniej to zaplacisz mniej.Mozna rowniez dostac sie do anglii a potem pociagiem i promem bedzie to pewnie troche tansze ,ale czasochlonne.Uzaleznione to tez jest gdzie mieszkasz w Polsce.Slyszalam ,ze mozna tez dostac sie do Francji samolotem i poznie wziasc jeszcze eden samolot do Guernsey(ale nie wiem jak to wyglada finansowo)sprawdz oto adresy.pozdrawiam
www.flybe.com www.blueislands.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum