MAm pytanko,czy ktos moze sie orientuje czy znajde na wyspie jakas nauczycielke jezyka Polskiego dla mojego 8 letniego syna,jakos raz lub 2 razy w tyg:)w miare rozsadnej cenie,za odpowiedzi z gory dziekuje:)
_________________ obecnie zycie i praca na Jersey...:)
czesc mam na imie natalia ,ja tez mam synka tutaj ale ja mam inne pytanie bo szukam dzieci w podobnym wieku jak moj syn ma on juz prawie 8 lat i jak chcesz to moge sie nim zajmowac w okresie wakacyjnym lub wczesniej w planie mialabym wspulne organizowanie zabaw z nimi oraz chodzenie na plaze bo mieszkam tuz obok ,noi oczywiscie obiady ,moge opiekowac sie od poniedzialku do piatku po 8 h dziennie za 70f moj mum 07700333657
matilda Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 280 Skąd: St. Helier obecnie
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 10:11 pm
madzik, czy nadal szukasz nauczycielki polskiego? znam jedna z kwalifikacjami i bardzo mila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum