Wysłany: Pon Mar 16, 2009 9:18 pm jak, kiedy i gdzie zapisac dziecko do przedzkola? pomocy!!!!
czy ktos moglby mi odpowiedziec na pytanie kiedy i jak zapisac dziecko do przedszkola? i gdzie najlepiej? mieszkam w st.helier i mam synka dwu miesiecznego. podobno powinno sie zapisywac dzieci zaraz po urodzeniu bo potem moze nie byc miejsc. czy to prawda? jesli ak to czy ktos moze mi poradzic jak sie do tego zabrac???? z gory dziekuje za wszelka pomoc
W Polskim Sklepie, tym na Don Street ( za Social Security) widzialam ulotki States of Jersey w jezyku polskim, dotyczace Preschool Education. jest tam dosc jasno wytlumaczony podzial na przedszkola prywatne, przy szkolach czy takie dzialajace caly rok bez wzgledu na to czy jest rok szkolny, czy half term itp. Mozesz tez wybrac sie Jersey Child Care Trust, The Brodge, Le Geyt Road, St. Saviour, pon-pt 8.30-4.30 gdzie uzyskasz wszystkie informacje. web:www.jcct.org.je ;pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum