Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 9:22 pm czek na darmowe mleko
jeszcze dodam, ze warto sie udac do social security, gdzie, oprocz zwyklych benefitow, po wypelnieniu papierkow, przydzielany jest dodatek na mleko dla dzieci do lat 5.
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 2:57 am Re: czek na mleko
Aga napisał/a:
jeszcze dodam, ze warto sie udac do social security, gdzie, oprocz zwyklych benefitow, po wypelnieniu papierkow, przydzielany jest dodatek na mleko dla dzieci do lat 5.
Dodatek smiechu warty, ale skoro daja - trzeba brac
Wlasnie dostalam czek znowu, od 19 wrzesnia do konca roku, wychodzi trzy miesiace i 10 dni - 30 funtow. No nie jest to jakas powalajace suma, ale zawsze malej cos mozna kupic, no bo mleka jerseyowskiego to jeszcze moja Gosia nie pija. Pozdrawam!
Dodam tylko ze to ostatni czek na mleko. Od nastepnego roku bedzie jakis inny dodatek ale bedzie on przysługiwal tylko osobom ktore sa ponad 5 lat na wyspie. Wiec ja niestety sie nie kwalifikuje
A co to sa te zwykłe benefity? bo ja takowych nie pobieram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum